Bij ons kunt u betalen door middel van:

IDEAL: 
Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Deze betaling is veilig en kosteloos.

PayPal: 
Via uw PayPal account maakt u snel en eenvoudig geld naar ons over. Deze betalingen zijn direct zichtbaar en daardoor ook direct als betaald vermeld. 

Creditcards:
(Visa & Mastercard). U kunt uw creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. 

Klarna:
De kern van Klarna’s service is het begrip ‘betaling na levering’, de mogelijkheid om iets te kopen voordat je betaalt. Dit betekent simpelweg een betere winkelervaring voor jou. Want jij bepaalt wanneer betalen het beste voor jou uitkomt, binnen de betaaltermijn van 14 dagen.

SOFORT BANKING:
Voor de Duitse klanten bieden wij Sofort Banking aan, hiermee kunt u ook op een veilig manier uw producten bij ons bestellen en betalen. Om gebruik te maken van Sofort Banking dient u een Duitse bankrekening te hebben.

Kortingscodes:
Wanneer u een kortingscode heeft, kunt u deze gebruiken in uw winkelwagen zodra u naar het afrekenen pagina gaat. Let op dat de kortingscode goed is ingevuld en ook werkt, achteraf worden er geen gelden uitgekeerd wanneer deze vergeten is of niet juist is ingevuld. Heeft u een code maar deze functioneert niet, stuur ons dan een e-mail en vermeld welke code u heeft en hoe u aan deze code bent gekomen. De meeste kortingscodes zijn eenmalig geldig.